Welkom bij Hondenhotel Goedendag Hondenbaas

Vakantie- en dagopvang

Voorop staat dat jouw huisdier het in mijn hotel naar zijn/haar zin moet hebben en zijn/haar roedel (het baasje, gezin) en/of veilige haven niet mag missen. Ik doe dit op de best denkbare manier, en dat is door jouw huisdier een plaatsvervangende roedel en/of veilig haven te bieden. Mijn kleine hondenhotel zal voorlopig plek bieden aan maximaal 4 kleine honden (maximale gewicht kleine hond is 10 kilo). De honden zullen bij mij in huis verblijven en met mij samen hun vakantietijd/dagopvang doorbrengen.

Pup ook op vakantie/naar de dagopvang

De meeste hondenpensions nemen om verschillende redenen geen puppy’s aan en ik merk vaak dat de baasjes het zielig en vervelend vinden om hun pup ergens onder te brengen. Ik begrijp dat je het moeilijk vindt, maar eigenlijk is het een hele goede investering in hun opvoeding en ze vinden het nog erg leuk ook (wat is mooier dan veel kunnen spelen met je soortgenoten). Jouw pup staat nog overal voor open en kan bij mij allerlei nieuwe ervaringen op doen en het belangrijkste, socialiseren met zijn of haar nieuwe vriendjes. Een voorwaarde is dat jouw pup nachtzindelijk is.

Proefperiode

Alle honden die in het hotel komen logeren, wil ik graag eerst een dag en soms ook een nacht op proef hebben om te kijken of ik ze een leuke vakantie kan bezorgen.

Helaas geen ongecastreerde reuen

Om een reservering in mijn hotel te maken kun je mijn reserveringsformulier gebruiken.

Graag tot ziens!