Welkom in het hondenhotel

Vakantie- en dagopvang

Voorop staat dat jouw huisdier het in mijn hotel naar zijn/haar zin moet hebben en zijn/haar roedel (het baasje, gezin) en/of veilige haven niet mag missen. Ik doe dit op de best denkbare manier, en dat is door jouw huisdier een plaatsvervangende roedel en/of veilig haven te bieden. Mijn kleine hondenhotel zal voorlopig plek bieden aan maximaal 4 kleine honden. De honden zullen bij mij in huis verblijven en met mij samen hun vakantietijd/dagopvang doorbrengen. Je zult ervaren dat jouw hond na zijn/haar vakantie/dagopvang misschien moe, maar zeer voldaan weer met jou huiswaarts keert.

Pup ook op vakantie/naar de dagopvang

De meeste hondenpensions nemen om verschillende redenen geen puppy’s aan en ik merk vaak dat de baasjes het zielig en vervelend vinden om hun pup ergens onder te brengen. Ik begrijp dat je het moeilijk vindt, maar eigenlijk is het een hele goede investering in hun opvoeding en ze vinden het nog erg leuk ook (wat is mooier dan veel kunnen spelen met je soortgenoten). Jouw pup staat nog overal voor open en kan bij mij allerlei nieuwe ervaringen op doen en het belangrijkste socialiseren met zijn of haar nieuwe vriendjes.

Proefperiode

Afhankelijk van het ras of omschrijving van de hond wil ik een nieuwe gast soms eerst op proef hebben om te kijken of ik ook deze gast een leuke vakantie kan bezorgen. Sommige baasjes vinden het zelf ook prettig hun hond eerst op proef te laten komen en dat is natuurlijk geen probleem.

Een dag is hiervoor vaak net te kort en ik adviseer dan ook om de eerste dag in de ochtend te brengen en de volgende ochtend of avond weer op te halen.

Helaas niet alle rassen en geen ongecastreerde reuen

Ik streef er naar elke gast een leuke vakantie te bezorgen. Sommige rassen zijn hier vaak minder geschikt voor of vinden dit gewoon niet leuk. Ook geven veel baasjes aan dat ze hun huisdier niet bij deze rassen willen hebben, deze wens wordt natuurlijk gerespecteerd met gevolg dat ik deze beslissing heb genomen. Rassen, of kruisingen hiervan, die ik om deze redenen helaas niet aanneem zijn bijvoorbeeld de Bull terriër, Pitbull terriër, Bully en Boerboel, voor de gehele lijst met rassen klik hier.

Ook zijn er rassen bijvoorbeeld een Boxer, Duitse dog, Fox-Terriër, Franse Bulldog welke ik alleen met gasten van het andere geslacht plaats, zie ook bovengenoemde lijst voor alle rassen.

Om een reservering in mijn hotel te maken kun je mijn reserveringsformulier gebruiken.

Graag tot ziens!