In- en uitchecken

Inchecken, tijdens de vakantie en uitchecken

Als je jouw huisdier komt brengen

Wanneer jouw hond voor de eerste keer komt, adviseer ik om hem/haar ’s ochtends te brengen, op deze manier heeft jouw hond een hele middag om aan zijn/haar roedel, de omgeving en de geluiden te wennen. Ook ik heb dan de tijd om kennis te maken met mijn nieuwe gast.

Voor de rust van de gasten die al bij mij op vakantie zijn maar vooral om het afscheid en wennen zo goed en snel mogelijk te laten verlopen loop je niet mee maar neem je afscheid vanuit de receptie. Je kunt jouw huisdier dus niet meer zien, dit is voor sommige mensen misschien vervelend maar dient het belang van jouw huisdier en de andere gasten en dat is weer in ieders belang.

Van elke gast die komt inchecken heb ik het paspoort nodig met daarin genoteerd de geldige titerbepaling/entingen.

Tijdens de vakantie in het dierenhotel

Ik begrijp dat je benieuwd bent hoe jouw huisvriend(in) de logeerpartij precies ervaart. Je mag dan ook gerust contact met me opnemen om te vragen hoe het gaat. Je kunt dit doen door een whatsapp of een sms te sturen (behalve op zon- en feestdagen probeer ik je dezelfde dag een berichtje terug te sturen)

Ik beantwoord jouw bericht 1x per week gratis, wil je vaker informeren of graag een foto ontvangen dan rekenen we een kleine vergoeding, zie ‘tarieven’ op mijn website.

Na de vakantie

Na de logeerpartij in het dierenhotel zijn mijn gasten vaak een beetje moe van het spelen met de andere gasten en alle nieuwe indrukken die ze hebben opgedaan. Gun jouw huisdier deze rust en ik adviseer de eerste twee dagen na het verblijf geen inspannende dingen te ondernemen. Heb je na het logeren van jouw huisdier nog vragen, suggesties, een positief gevoel of misschien een gevoel van onvrede? Laat mij dat dan weten.