In- en uitchecken

Inchecken en uitchecken (niet op zon- en feestdagen en na 17.00 uur)

Als je jouw hond komt brengen

Wanneer jouw hond voor de eerste keer komt, adviseer ik om hem/haar ’s ochtends te brengen, op deze manier heeft jouw hond een hele middag om aan zijn/haar roedel, de omgeving en de geluiden te wennen. Ook ik heb dan de tijd om kennis te maken met mijn nieuwe gast.

Voor de rust van de gasten die al bij mij op vakantie zijn maar vooral om het afscheid en wennen zo goed en snel mogelijk te laten verlopen, loop je niet mee, maar neem je afscheid vanuit de ‘receptie’. Je kunt jouw hond dus niet meer zien, dit is voor sommige mensen misschien vervelend maar dient het belang van jouw hond en de andere gasten en dat is weer in ieders belang.

Van elke gast die komt inchecken heb ik het paspoort nodig met daarin genoteerd de geldige titerbepaling/entingen.

Tijdens de vakantie in het dierenhotel

Ik begrijp dat je benieuwd bent hoe jouw huisvriend(in) de logeerpartij precies ervaart. Je mag dan ook gerust contact met me opnemen om te vragen hoe het gaat. Je kunt dit doen door een whatsapp of een sms te sturen (behalve op zon- en feestdagen probeer ik je dezelfde dag een berichtje terug te sturen)

Na de vakantie

Na de logeerpartij in het hondenhotel zijn mijn gasten vaak een beetje moe van alle nieuwe indrukken die ze hebben opgedaan. Gun jouw hond de rust. Heb je na het logeren van jouw hond nog vragen, suggesties, een positief gevoel of misschien een gevoel van onvrede? Laat mij dat dan weten.