Vakantie checklist

In- en uitchecken

Op zon- en feestdagen ben ik natuurlijk aanwezig voor het verzorgen van mijn gasten maar helaas gesloten voor de baasjes, het brengen en ophalen gaat altijd volgens afspraak tussen 10.00 tot 11.00 uur en tussen 18.00 tot 19.00 uur.

Brengen voor de eerste keer

Voor de rust van overige gasten maar vooral om het wennen en afscheid voor jouw dier zo makkelijk en snel mogelijk te laten verlopen loop je niet mee met jouw hond. Je kunt jouw dier dus niet meer zien, dit is voor sommige mensen misschien vervelend maar dient het belang van jouw dier en de andere gasten.

Bezichtigen

Je bent van harte welkom mijn hotel te bezichtigen, dit kan alleen volgens afspraak.

Voeding

Honden

De honden krijgen bij mij twee maal daags, of zoveel als nodig is, te eten en hebben 24 uur per dag vers water tot hun beschikking.

Ik geef zelf Darf vers biologische vlees aan mijn honden, dit vlees wordt ook aangeboden aan mijn gasten, wil je liever eigen voer meegeven, is dat geen probleem maar wel onder een paar voorwaarden:

 • – De voeding in zakjes per maaltijd verpakt.
 • – Altijd wat extra zakjes zodat we de mogelijkheid hebben wat extra te geven als dat nodig is (wat over is krijg je gewoon mee terug).

Ook diepvriesvoeding is geen probleem, je hoeft het niet per portie af te passen, wel even aan denken een maaltijd ontdooit mee te geven.

Mijn gasten eten met de voerbak op de vloer, is jouw hond gewend om van een verhoging te eten dan moet je deze verhoging meenemen. 

Titerbepaling/entingen

Van elke gast heb ik het inentingsboekje nodig, vergeet deze dan ook niet mee te nemen en ruim van tevoren te controleren of de titerbepaling/entingen tijdens de vakantie in orde zijn.

Zonder de juiste titerbepaling/entingen kan ik een gast helaas niet aannemen. Elke gast moet ook tegen vlooien behandeld zijn, een vlooienband is daarvoor af te raden omdat deze makkelijk kapot kan gaan.

Meenemen

 • Paspoort of een ander bewijs waarin ik de titerbeplaing/entingen kan controleren
 • Eventueel een kleedje o.i.d., zeker als een gast voor de eerste keer komt, is dit aan te raden.
 • Eventueel eigen voeding indien nodig.
 • Voerbak standaard als uw hond thuis van een verhoging eet.
 • Medicijnen indien van toepassing. Medicijnen graag gewoon in de originele verpakking laten en niet afgepast maar dus wat extra voor de zekerheid (ook niet alvast breken, niet in het voer stoppen of in medicijndoosjes enz.)

Wat je niet hoeft mee te nemen.

 • Bench voor honden.
 • Speeltjes of knuffels, ik wil jouw dier een leuke vakantie geven met passende vriendjes, speeltjes hebben ze dan niet nodig, deze kunnen eventueel ruzie veroorzaken.
 • Mand, ik zorg voor voldoende manden.

 Wanneer kan mijn hond niet op vakantie komen?

 • Wanneer een hond een overdraagbare ziekte heeft bijvoorbeeld hondenhoest of giardia
 • Als de titerbepaling/entingen niet in orde zijn of als het bewijs hiervan, bijvoorbeeld paspoort, niet aanwezig is met brengen.

Berichtenservice tijdens verblijf

Ik begrijp dat je benieuwd bent hoe het precies met jouw huisdier(en) gaat en dat je hier dus naar wilt informeren! Dit kan alleen via whatsapp.

Betaling

Je kunt bij het ophalen per betaalverzoek of contant betalen.

Reservering wijzigen of annuleren

Wil je je reservering wijzigen of annuleren, bekijk de algemene voorwaarden.