Vakantie checklist

In- en uitchecken

Op zon- en feestdagen ben ik natuurlijk aanwezig voor het verzorgen van mijn gasten maar helaas gesloten voor de baasjes, het brengen en ophalen gaat altijd volgens afspraak.

Brengen voor de eerste keer

Voor de rust van overige gasten maar vooral om het wennen en afscheid voor jouw hond zo makkelijk en snel mogelijk te laten verlopen loop je niet mee met jouw hond. Je kunt jouw hond dus niet meer zien, dit is voor sommige mensen misschien vervelend maar dient het belang van jouw hond en de andere gasten.

Kennismaken

Je bent van harte welkom om te komen kennismaken, dit kan alleen volgens afspraak.

Voeding

Jouw hond krijgt bij mij twee maal daags te eten en heeft 24 uur per dag vers water tot zijn/haar beschikking.

De te geven hoeveelheid eten moet duidelijk zijn d.m.v. bijvoorbeeld een maatbeker of schepje.

Ook diepvriesvoeding is geen probleem, je hoeft het niet per portie af te passen, wel even aan denken een maaltijd ontdooit mee te geven.

Mijn gasten eten met de voerbak op de vloer, is jouw hond gewend om van een verhoging te eten dan moet je deze verhoging meenemen. 

Titerbepaling/entingen

Van elke gast heb ik het inentingsboekje nodig, vergeet deze dan ook niet mee te nemen en ruim van tevoren te controleren of de titerbepaling/entingen tijdens de vakantie in orde zijn.

Zonder de juiste titerbepaling/entingen kan ik een gast helaas niet aannemen. Elke gast moet ook tegen vlooien behandeld zijn, een vlooienband is daarvoor af te raden omdat deze makkelijk kapot kan gaan en bovendien erg schadelijk voor het milieu is.

Meenemen

  • Paspoort of een ander bewijs waarin ik de titerbeplaing/entingen kan controleren
  • Mand met kussen/kleed.
  • Eigen voeding.
  • Voerbak + standaard als jouw hond thuis van een verhoging eet.
  • Medicijnen indien van toepassing. Medicijnen graag gewoon in de originele verpakking laten en niet afgepast maar dus wat extra voor de zekerheid (ook niet alvast breken, niet in het voer stoppen of in medicijndoosjes enz.)

 Wanneer kan jouw hond niet komen logeren?

  • Wanneer een hond een overdraagbare ziekte heeft bijvoorbeeld hondenhoest of giardia
  • Als de titerbepaling/entingen niet in orde zijn of als het bewijs hiervan, bijvoorbeeld paspoort, niet aanwezig is met brengen.

Berichtenservice tijdens verblijf

Ik begrijp dat je benieuwd bent hoe het precies met jouw hond(en) gaat en dat je hier dus naar wilt informeren! Dit kan alleen via whatsapp.

Betaling

Bij het brengen betaal je minimaal de helft van het verblijf en bij het ophalen de rest, dit kan per betaalverzoek of contant.

Reservering wijzigen of annuleren

Wil je je reservering wijzigen of annuleren, bekijk de algemene voorwaarden.