Welkom bij Hondentrimsalon Goedendag Hondenbaas

In 1993 behaalde ik mijn vakbekwaamheidsdiploma Hondentoiletteerbedrijf en in 1994 opende ik de deuren van mijn eigen bedrijf, ‘Hondentrimsalon Goedendag Hondenbaas’.
Ik vind het nog steeds heerlijk om met honden bezig te zijn, met als resultaat een lekkere frisse hond, die weer gezien mag worden. Voor elke hond de juiste vachtverzorging, passend bij de hond en het baasje.

Titus Brandsmalaan 105
1349 DB Almere (Oosterwold)

WHATSAPP NU VOOR EEN AFSPRAAK!

Door het volgen van specialisatie-cursussen, workshops en deelname aan hondententoonstellingen, heb ik mij o.a. gespecialiseerd in de Poedel, de West Highland White Terriër, de Golden Retriever en de Chinese Naakthond.
Dit resulteerde in 1998 op de Benelux en Europese Hondentrimkampioenschappen in Breda, in een derde prijs bij de Poedels met mijn Grote Poedel ‘Black Domino from the Flat Hills’. Er volgde meer successen ditmaal op hondententoonstellingen. Uit mijn eerst gefokte nestje, hield ik ‘Ravenzwarte Rozijn van het Eendenwater’ aan. Zij behaalde de titels, Jeugd Wereldkampioen (Portugal), Jeugd Winster en Winster (Amsterdam RAI), Nederlands Kampioen en Veteranen Kampioen. Haar dochter ‘Ravenzwarte Bloem van het Eendenwater’ werd Clubwinster en haar kleindochter ‘Ravenzwarte Parel van het Eendenwater’ Jeugd Winster, Nederlands Jeugdkampioen en Nederlands Kampioen.