Afspraak maken

WAT KUN JE VERWACHTEN ALS JE MET JE HOND OP DE AFGESPROKEN DAG EN TIJD IN DE TRIMSALON KOMT

Na onze kennismaking, vraag ik naar eventuele bijzonderheden die voor de trim-behandeling van belang kunnen zijn. We bespreken algemene dingen, zoals de gezondheid en het karakter van je hond en specifieke wensen m.b.t. de trim-behandeling. Hierna verlaat je de trimsalon en ga ik aan de slag. Als je hond bijna klaar is, bel ik je op en kun je je hond ophalen.

DUUR TRIM-BEHANDELING

Een trim-behandeling neemt voor een kleine hond al gauw 2 tot 2,5 uur in beslag en voor een grotere hond 2 tot 3 uur. Dit kan langer zijn.

WAT WORDT ER ALLEMAAL GEDAAN TIJDENS EEN TRIM-BEHANDELING

De vacht van je hond wordt gewassen (Ik maak gebruikt van biologische vacht-producten van o.a.‘Nature Animal en Biogance Organissime die zonder problemen ook op puppy’s kunnen worden gebruikt.), gedroogd, de nagels worden geknipt, haren uit de oren worden verwijderd en de vacht wordt volgens onderling overleg behandeld.

WAT JE MOET DOEN VOOR JE NAAR DE TRIMSALON KOMT

Zorg dat je hond goed is uitgelaten, maar ga hem/haar niet vermoeien met lange wandelingen of enorme speel-sessies. De trim-behandeling is een intensieve gebeurtenis, die veel energie kost. Als je hond moe aan de behandeling begint, is dat voor je hond en mij geen prettige ervaring.

BELANGRIJK!

Even een paar noten;

  • Wil je je hond buiten en binnen het hek aan de lijn houden, dit i.v.m. mijn dieren.
  • Je kunt je hond eventueel op de groenstrook langs de Paradijsvogelweg uitlaten.
  • Omdat er veel honden over het paadje naar de trimsalon lopen, zal je hond graag even laten weten, dat hij/zij er ook heeft gelopen. Om te voorkomen dat het hierdoor onfris gaat ruiken, wil ik je vragen om hier alert op te zijn en dit zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Sluit de poort te allen tijde, dit om te voorkomen dat er dieren de weg oplopen.

Bijvoorbaat dank!

HEB JE NOG VRAGEN, DAN KUN JE BELLEN, APPEN, SMS-EN OF MAILEN.

Via onderstaand formulier kun je per mail een voorkeur voor een trim-afspraak naar mij mailen. Ik zal z.s.m. contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen of een alternatieve dag en/of tijd voor te stellen.

Helaas neem ik geen grote honden, honden met plukvachten en spaniëls meer aan. Uitzondering hierop washonden met een vacht zonder onderwol, zoals Labrador Retrievers.

Een chip is verplicht voor honden/poezen geboren na 1 april 2013

Algemene voorwaarden/Privacyverklaring