Categorieën
Titeren en inenten

Titeren met VacciCheck

Het was een week vol verrassingen en records! De teller van de gelijknamige facebookgroep ‘Titeren met VacciCheck’ tikte de 18.000 aan. Dat betekent dat we gemiddeld ca. 650 nieuwe leden per maand krijgen. Allemaal mensen die zich in het titeren willen verdiepen of al verdiept hebben om onnodig en/of overbodig vaccineren te voorkomen en er zeker van willen zijn dat hun dier ook daadwerkelijk optimaal beschermd is.

Het aantal gekwalificeerde VacciCheck dierenartsen neemt snel toe. Twee jaar geleden nog geen 10 artsen die op de juiste wijze titerden: op dit moment kan er al op 200 locaties getiterd worden door een gekwalificeerde VacciCheck dierenarts. Kijken we op de teller van ‘de lijst’ dan zien we dat deze bijna gewoon de 300.000 aantikt. 300.000 mensen die kijken waar ze bij een gekwalificeerde VacciCheck dierenarts terecht kunnen, fokkers die gekwalificeerde VacciCheck artsen zoeken voor de nieuwe pupeigenaren en dierenartsen die zich massaal aanmelden om zich ook te kwalificeren en op de lijst willen waardoor er gewoon een wachtlijst is. Tot hoe mooi iets kan uitgroeien, bewijst deze groep. Dank allen die dit mogelijk maken! De beheerders en de leden die zo enthousiast zijn en natuurlijk de dierenartsen die de moeite nemen zich in de materie te verdiepen en het ‘nieuwe’ vaccineren omarmen. Want mensen die hun dier titeren zijn niet tegen vaccineren, integendeel! Maar waarom vaccineren als het helemaal niet nodig is? Dat dus!

Maar de absolute klapper deze week was dat er nu ook in Duitsland getiterd kan worden door een gekwalificeerde VacciCheck dierenarts. Aan Nicole Lemmens van AniCura Tierärztliche Klinik für Kleintiere am Forstgarten in Kleve de eer: zij is de 1e gekwalificeerde VacciCheck dierenarts in Duitsland. De geweldige reacties die hierop kwamen, maakten gelijk duidelijk hoeveel behoefte daaraan is dus kom maar op Duitsland!

Het nieuwe ‘vaccineren’ begint hier: alleen nog maar wanneer het ook écht nodig is!
METEN = WETEN: TITER!!

Nog geen lid van de groep? Meld je nu aan! https://www.facebook.com/groups/TiterenMetVacciCheck/