Gratis Puppytrim (tót de leeftijd van 4 maanden)

WANNEER VOOR HET EERST NAAR DE TRIMSALON?

Het is écht belangrijk dat een pup er aan went om getrimd te worden. Het is iets dat zijn/haar hele leven elke 6 tot 12 weken terug zal keren.

De eerste puppy-trim tót een leeftijd van 4 maanden is gratis.

Mijn visie is, hoe eerder puppy’s in de trimsalon komen, des te beter het is. (Wacht wel zeker een week, nadat je de pup in huis hebt, met een bezoekje aan de trimsalon. Een verhuizing is voor een pup een hele verandering, die de nodige stress met zich meebrengt.)

Het is afhankelijk van de pup, wat er de eerste keer zal worden gedaan. Als een pup erg onder de indruk is, komt hij/zij alleen even gezellig langs en zal ik naast het kennismaken met de pup verder niets doen. Hij/zij kan wennen aan de geuren en geluiden in de trimsalon. Is de pup meer op zijn/haar gemak, dan kan bij de pup o.a., haren uit de oortjes worden geplukt, de nageltjes worden geknipt en oogjes vrij worden geknipt. Voor eventuele verdere handelingen die horen bij het type vacht van de pup kun je een vervolg afspraak maken.

Een puppytrim duurt maximaal een uur en is inclusief vragen en advies.

Ik maak gebruikt van biologische vacht-producten van o.a.‘Nature Animal en Biogance Organissime die zonder problemen op puppy’s kunnen worden gebruikt.