Tarieven Trimsalon

De prijzen zijn afhankelijk van de tijd die ik met jouw hond bezig ben.
Factoren die van belang zijn: het onderhoud/verzorging van je hond (goed en regelmatig borstelen). De frequentie dat jouw hond naar de trimsalon komt. Indien jouw hond groot uitvalt voor zijn ras, vlooien heeft, overgewicht heeft, veel klitten heeft, vervelend, agressief en/of niet meewerkend gedrag vertoont, dan wordt dit in de prijs doorberekend. De prijzen zijn inclusief nagels knippen, oren uitplukken en reinigen, wassen en föhnen. Ik maak gebruik van biologische shampoo’s en conditioners. Anaalklieren behandelen wordt niet standaard gedaan, alleen indien het voorafgaand aan de trimbehandeling is aangegeven. Op alle werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Prijs behandeling

Genoemde prijzen zijn per uur en inclusief 21% BTW

KORTE BEHANDELING ( 1 uur) 
50,00 euro 

STANDAARD  VACHTBEHANDELING
40,00 euro PER UUR

Extra kosten

EEN TE LANGE VACHT, KLITTEN, VERVILTING, PARASIETEN, WANGEDRAG IN DE SALON OF OP TAFEL TIJDENS DE BEHANDELING, BRENGEN EXTRA KOSTEN MET ZICH MEE.
55,00 euro PER UUR

Voor een goed onderhouden vacht is het van belang regelmatig 
een afspraak in te plannen.

Een geklitte vacht is heel vervelend en kan zelfs pijnlijk zijn voor de hond, daarnaast kunnen er huidproblemen ontstaan onder de klitten of tijdens het verwijderen van de klitten doordat klitten zo dicht op de huid zitten.

Vanwege lange wachttijden adviseer ik direct vervolgafspraken in te plannen om teleurstelling te voorkomen.
Dit geldt voor bestaande klanten
.

De behandeling

Een vachtbehandeling is áltijd inclusief wassen en drogen, mijn materialen en gereedschappen werken enkel en alleen op schone vachten. 

  • Indien nodig en mogelijk, worden naast vacht en huid, ook nagels, oren en gebit onder handen genomen. Het behandelen van anaalklieren wordt niet standaard gedaan, dit moet vooraf worden aangegeven.
  • Verder zullen voetbed, voetzooltjes en op oneffenheden van de huid worden gecontroleerd. Bij afwijkingen zal ik dit melden en advies geven.
  • Controle op parasieten.
    Indien deze worden geconstateerd vindt direct behandeling en bestrijding plaats. Ik neem bij constatering van parasieten contact met je op zodat je de eigen omgeving kunt behandelen voordat je hond weer thuiskomt. 

De duur van de behandeling is niet concreet op voorhand af te spreken omdat de vacht van jouw hond misschien toch meer aandacht en bewerking nodig heeft dan verwacht en hierdoor kan de behandeling langer gaan duren.

Er is geen recht op restitutie op de behandeling indien deze volgens de normale richtlijnen is toegepast. 
Er wordt gehandeld volgens jouw voorkeur indien de vachtconditie dit toelaat.
Aan het resultaat kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Het kan voorkomen dat een model anders toont dan gewenst.
Hiervoor kunnen meerdere oorzaken meespelen. 
Onder andere de vachtconditie, gedrag van de hond op tafel of anders.

Bij een gemiste afspraak of het niet tijdig (binnen 24 uur) annuleren van de afspraak, wordt de indicatie tijd van de trimbehandeling in rekening gebracht en binnen 48 uur wordt 50% in rekening gebracht.

Bij bepaalde vacht-types met onderwol is het dringende advies om deze niet te laten scheren, tenzij dit om medische redenen niet anders kan. Er bestaat een kans dat de vacht niet meer goed terugkomt of helemaal niet meer terugkomt.